František Buchal
Šéf Cukrář
Představení:
- Vyučen v roce 1984 v Raj 1 pod vedením paní Stejskalové
- Dokončené středoskolské vzdělání v roce 1987 na střední průmyslově potravinářské škole
- Dokončené doplňkové pedagogického studium na Univerzitě Karlově v roce 1990
- Od žaložení Asociace kuchařů a cukrářů v roce 1990 až do současnosti aktivní člen
- V průběhu let člen Pražského a středočeského představenstva AKC
- člen celorepublikového představenstva AKC do roku 2016
- v letech 2009 - únor 2013 viceprezidentem pro cukráře
- 2011 – 2013 lektor kurzů pod záštitou AKC a Kulinářské akademie II AKC ČR
- 2012 – 2013 lektor cukrářských kurzů pro společnost Český cukrář
- Publikační činnost Ottova kuchařka
- Certifikovaný komisař soutěží AKC
- Držitel prestižního ocenění AKC ČR za propagaci a prezentaci moderní české gastronomie doma i v zahraničí – Zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
Praxe a souteže:
- 1984 celostátní cukrářské soutěže SOTMO - vítěz
- 1987- 1993 Mistr odborného výcviku Raj 1
- 1991 praxe v Německu v soukromé cukrárně a pekárně
- 1992 Zlatá slunečnice 2.místo
- 1992 člen národního týmu AKC ČR na Olympiádě IKA Franfurkt nad Mohanem
- 1993 Culinary World Cup 1993 Lucenburk cukrář národního týmu
- 2014 Tažný závin
- 2015 Tažný závin - vítěz laické poroty
- 2016 Tažný závin - vítěz odborné poroty
- 2016/7 Cukrář roku - vítěz
- 2017 Global Challenge -Evropské finále - 2. místo
Jarmila Buchalová
Šéf Cukrářka
Představení
- Vyučena v roce 1985 pro Pražské Restaurace
- Dokončené středoskolské vzdělání v roce 1987 na střední průmyslově potravinářské škole
- Dokončené doplňkové pedagogického studium na Univerzitě Karlově v roce 1990
- Od roku 1991 aktivní členka Asociace kuchařů a cukrářů ČR
- 2011 – 2013 spolulektorka kurzů pod záštitou AKC a Kulinářské akademie II AKC ČR
- Držitelka prestižního ocenění AKC ČR za propagaci a prezentaci moderní české gastronomie doma i v zahraničí – Stříbrné medaile Magdaleny Dobromily Rettigové